Startersadvies

U bent van plan om een stap te zetten in de zakelijke wereld? Dit is een heel uitdagende keuze maar heeft wel wat formaliteiten. Wij helpen u bij de opstart van uw zaak.

Startende ondernemers nemen wij graag van het allereerste moment bij de arm, om ze zo bewust, goed geïnformeerd en zonder zorgen in het ondernemerschap te lanceren.

Wij helpen hen de keuze maken in welke juridische vorm zij hun onderneming het best opstarten (eenmanszaak, in bijberoep of hoofdberoep, vennootschapsvorm, welke dan?

De volledige oprichtingsadministratie nemen wij ter harte. Registratie bij de KBO (Kruispuntbank van Ondernemingen), de btw-administratie, het sociaal verzekeringsfonds. Wij helpen u bij de aanvraag van de nodige attesten en vergunningen.

Kiest u voor een vennootschapsvorm, dan staan wij u bij met :

  • de opmaak van de oprichtingsakte en de statuten van de vennootschap,
  • en het financieel plan (en de wettelijke noodzakelijke vermeldingen, berekeningen en verantwoording die deze moet omvatten).

Kortom : voor de volledige administratieve – boekhoudkundige – praktische – ondernemersmotiverende opstart van uw onderneming bent u bij ons aan het juiste adres!

Op onze website vindt u de nodige informatie over ons kantoor, onze dienstverlening alsook interessante links.

Interesse in onze diensten?

Plan een kennismakingsgesprek.

Neem contact op